Syrlighed og sødme i smuk balance – og så er det tilmed verdens nemmeste tilbehør til enhver af HØJERs guldvinder-grillpølser.
På en travl dag kan du lade løgene trække, mens du tilbereder resten af måltidet. Har du mere tid, kan du lade løgene trække i lagen lidt længere.

Syltede rødløg
Ingredienser:
3 rødløg
et par kviste oregano
3/4 dl eddike
3/4 dl sukker
1 dl vand
Fremgangsmåde:
Skræl løgene og skær i tynde ringe. Skyl oregano.
Kom eddike, sukker og vand i en gryde. Bring til kogepunktet under omrøring.
Kom løgene og oregano-kvistene i. Tag gryden af varmen og lad det køle af. Hæld lagen fra.
Tip
Lav rigeligt og servér til ost, brug i salater og i sandwich.
Vind guld til grillen
Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.