Syltede rødløg

Syrlighed og sødme i smuk balance – og så er det tilmed verdens nemmeste tilbehør til enhver af HØJERs guldvinder-grillpølser.

På en travl dag kan du lade løgene trække, mens du tilbereder resten af måltidet. Har du mere tid, kan du lade løgene trække i lagen lidt længere.

Syltede rødløg

Ingredienser:
3 rødløg
et par kviste oregano
3/4 dl eddike
3/4 dl sukker
1 dl vand

Fremgangsmåde:
Skræl løgene og skær i tynde ringe. Skyl oregano.

Kom eddike, sukker og vand i en gryde. Bring til kogepunktet under omrøring.

Kom løgene og oregano-kvistene i. Tag gryden af varmen og lad det køle af. Hæld lagen fra.

Tip

Lav rigeligt og servér til ost, brug i salater og i sandwich.

 

Vind guld til grillen

Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu