Få HØJERs tips til at stege medisterpølsen til perfektion.

Medisterpølsen er en klassiker på danskernes middagsborde. Den perfekt stegte medister er gennemstegt, varm og stadig saftig i midten. Der er mange måder at opnå det på. Herunder får du vores.

Vælg en god kvalitet

Vi behøver vel ikke at sige, at udgangspunktet for en god smagsoplevelse er en medisterpølse af høj kvalitet. Dvs. med et højt kødindhold og nøje afbalancerede krydderier.

Perfekt stegt

Brun medisterpølsen i smør på en pande. Dæmp varmen og steg den ved lav varme i 8-9 minutter på hver side, til den er gylden og gennemstegt, men ikke tør.

Tip til madpakken

Steg rigeligt og gem resten til rugbrødsmaden dagen efter: Smør en tyk skive rugbrød med vores schweizer krydderfedt. Læg skiver af medister på brødet og top med syltede rødløg eller agurker. Drys med lidt friske urter.

Seneste tips & nyheder

Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu