Ved du, hvordan man griller en pølse på bedste vis? Hvor smagen, saften og kraften er intakt under det sprøde pølseskind?
Lav varme og lang tid
Nøgleordet er ‘nænsom’. Grill pølsen ved lav varme eller indirekte varme og vend den jævnligt. Vær tålmodig, det lønner sig. Til allersidst kan du skrue op for varmen (hvis du har en gasgrill), eller lægge pølsen over direkte varme. Så bliver skindet ekstra sprødt.
Du kan bruge denne metode til alle HØJERs guldvinder-grillpølser.

Vil du have ekstra smag?
Rids pølserne forsigtigt og pensl med en BBQ-sauce både før og undervejs, mens du griller.
Du kan enten købe BBQ-sauce eller lave din egen (i forvejen):
Hjemmelavet BBQ-sauce
Ingredienser:
1 dåse hakkede tomater (400 g)
100 g brun farin
½ dl æblecidereddike
1 spsk sojasauce
2 fed hakket hvidløg
1 tsk dijonsennep
1 tsk paprika
½ tsk chilipulver
Salt
Friskkværnet peber efter smag
Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienser sammen i en gryde og bring til kogepunktet under omrøring.
Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 20 minutter, til saucen er blevet tykkere og mere koncentreret.
Smag til med salt og peber og lad saucen køle af.
Vind guld til grillen
Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.