Ramsløgpesto

Når ramsløgene skyder op i skovbunden om foråret, er det tid til at lave pesto. Ramsløgpesto er en skøn dip til hver og én af HØJERs guldvinder-grillpølser.

Ramsløgpesto

Ingredienser:
3 håndfulde ramsløg
1 dl solsikkekerner
50 g parmesanost eller en anden fast ost
1 dl olivenolie
Citronsaft
Salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Skyl ramsløgene og hak bladene groft.

Rist solsikkekernerne på en varm pande uden fedtstof, til de er gyldne. Pas på de ikke brænder på.

Riv osten groft.

Kom det hele i en blender, tilsæt olivenolie, og blend til du har den ønskede konsistens.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Servér som dip til grillpølsen.

Tip

Hvis du ønsker en mildere smag, kan du erstatte halvdelen af ramsløgene med persille eller basilikum.

Vind guld til grillen

Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu