Når ramsløgene skyder op i skovbunden om foråret, er det tid til at lave pesto. Ramsløgpesto er en skøn dip til hver og én af HØJERs guldvinder-grillpølser.

Ramsløgpesto
Ingredienser:
3 håndfulde ramsløg
1 dl solsikkekerner
50 g parmesanost eller en anden fast ost
1 dl olivenolie
Citronsaft
Salt
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Skyl ramsløgene og hak bladene groft.
Rist solsikkekernerne på en varm pande uden fedtstof, til de er gyldne. Pas på de ikke brænder på.
Riv osten groft.
Kom det hele i en blender, tilsæt olivenolie, og blend til du har den ønskede konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér som dip til grillpølsen.
Tip
Hvis du ønsker en mildere smag, kan du erstatte halvdelen af ramsløgene med persille eller basilikum.
Vind guld til grillen
Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.