Sådan dækker du påskens bedste bord

Påsken samler familien og venner omkring et veldækket påskebord, men hvad skal bordet byde på?

Der er mange veje at gå – fra sild, æg og lam til brunch med pølser, røræg og bacon. Tag udgangspunkt i hvad du allerbedst kan li’, og hvad dine gæster vil sætte pris på.

Idéer til påskebordet

På vores påskebord finder du fx:

  • smagfulde HØJER pølser, nænsomt varmet eller sagte ristet på en pande
  • patéer serveret med små cornichoner, lidt krydderfedt og friske urter
  • skiver af stegt røget bacon og stegte tomater
  • saftige brunchpølser og røræg med et godt drys purløg
  • kogt skinke med sennep
  • skiver af lun røget mørbrad og sauterede løg
  • sprødt rugbrød med en gavmild skive sønderjysk spegepølse og tapenade
  • hvedebrød med skinkesalat og syltede rødløg

Seneste tips & nyheder

Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu