Sådan dækker du påskens bedste bord

Påsken samler familien og venner omkring et veldækket påskebord, men hvad skal bordet byde på?

Der er mange veje at gå – fra sild, æg og lam til brunch med pølser, røræg og bacon. Tag udgangspunkt i hvad du allerbedst kan li’, og hvad dine gæster vil sætte pris på.

Idéer til påskebordet

På vores påskebord finder du fx:

  • smagfulde HØJER pølser, nænsomt varmet eller sagte ristet på en pande
  • patéer serveret med små cornichoner, lidt krydderfedt og friske urter
  • skiver af stegt røget bacon og stegte tomater
  • saftige brunchpølser og røræg med et godt drys purløg
  • kogt skinke med sennep
  • skiver af lun røget mørbrad og sauterede løg
  • sprødt rugbrød med en gavmild skive sønderjysk spegepølse og tapenade
  • hvedebrød med skinkesalat og syltede rødløg

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu