Hvordan griller man en pølse

Sommer, sol og en sydende grill. Meget kan grilles, men én ting er sikker: Pølsen!

Men hvordan griller man egentlig en pølse på bedste vis? Hvor smagen, saften og kraften er intakt under det sprøde pølseskind?

Lav varme og lang tid

Nøgleordet er ‘nænsom’. Grill pølsen ved lav varme eller indirekte varme og vend den jævnligt. Vær tålmodig, det lønner sig. Til allersidst kan du skrue op for varmen, hvis du har en gasgrill, eller lægge pølsen over direkte varme. Så bliver skindet ekstra sprødt.

Hvilke pølser er gode grillpølser?

Til grillen anbefaler vi vores skinkegriller med hvidløg, de forskellige frankfurtere samt kålpølser.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu