Hotdog i sommerstemning

Hvem kan ikke li’ en hotdog? Her er et bud på den ultimative sommer-hotdog!

Sommerens bedste hotdog

Ingredienser:
Mango-mayo (mayonnaise blendet med tern af moden mango, smagt til med honning, limesaft, salt og peber)

Tomater, skåret i tern

Karamelliserede løg (løgringe stegt bløde i smør og derefter tilsat sukker og balsamicoeddike, som  simrer til eddiken er kogt ind)

Blandede krydderurter
Grillpølser (vælg blandt alle HØJERs guldvinder-grillpølser)
Pølsebrød

Fremgangsmåde:

Tilbered mango-mayo og karamelliserede løg.

Grill pølserne sprøde og kom dem i lune pølsebrød. Top med mango-mayo, karamelliserede løg og tomattern og et godt drys krydderurter.

Vind guld til grillen

Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu