Højer Pølser tager EM-guld i international konkurrence

Det sønderjyske pølsemageri HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland. Konkurrenterne fik simpelthen baghjul, da sønderjyderne løb med fire pokaler og 24 guldmedaljer.

Kun de bedste produkter opnår pokaler og medaljer ved den hollandske charcuteri-konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’, der er en slags EM for pølser og slagtervarer. Og man kan roligt sige, at det sønderjyske pølsemageri kom øverst på skamlen, da HØJER blev tildelt konkurrencens store pokal.

Men det var ikke nok. HØJER løb med en række pokaler – blandt andet for mest kreative idé, og der var hæder og medaljer til samtlige af  HØJERs indsendte specialiteter. I alt blev det til fire pokaler, 24 guldmedaljer og to sølvmedaljer.

‘Dommerne blev bare ved med at sige ”Højer Pølser” under præmieoverrækkelsen. Det var en fantastisk oplevelse. Både pokaler og medaljerne er en kæmpe anerkendelse af vores håndværk. Vi bliver vurderet af internationale fagfolk, og konkurrencen foregår i et område med stolte traditioner for pølser og charcuteri. Sådan en medaljeregn beviser, at HØJER er høj kvalitet over hele linjen – også for eksempel i den økologiske kategori,’ siger slagtermester Jan Müller.

Sammen med sin bror Gerd Müller er han 4. generation i det familieejede HØJER.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
Menu