Grillspyd med pølse

Har du grillet en pølse på spyd?

Her er en skøn sommervariation til dine grillpølser. Tøm køleskabet og brug de grøntsager, du har.

Grillpølse på spyd

Ingredienser:
Grillpølser (vælg blandt alle HØJERs guldvinder-grillpølser)
Løg
Peberfrugter i alle farver
Rosmarin

Fremgangsmåde:
Skær pølserne, løget og peberfrugterne i nogenlunde lige store stykker.

Sæt dem skiftevis på spydet.

Grill til pølserne er sprøde og grøntsagerne tilpas grillet. Drys med finthakket rosmarin.

Tip

Du kan også variere med stykker af marineret kød.

Vind guld til grillen

Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu