Bland en rub og giv grillpølsen ekstra smag.
Kun fantasien (og køkkenskuffernes indhold) sætter grænser for mulighederne – her er opskriften på vores favoritrub.

Grillpølse med rub
Ingredienser:
1 spsk paprika
2 spsk brun farin
1 spsk løgpulver
1 tsk spidskommen
1 tsk oregano (tørret eller friske finthakkede blade)
1/4 tsk sort peber
evt. lidt salt
4-6 grillpølser (vælg blandt alle HØJERs guldvinder-grillpølser)
Olie til at pensle med
Fremgangsmåde:
Bland alle krydderierne godt sammen.
Pensl grillpølserne med lidt olie. Drys rub på pølserne og fordel det jævnt.
Grill pølserne ved indirekte varme/jævn varme og vend pølserne jævnligt.
Tip
Har du rub til overs, kan du også bruge den til andet kød eller grøntsager som fx søde kartofler, majskolber, tomater eller squash.
Vind guld til grillen
Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.