Grillpølse med rub

Bland en rub og giv grillpølsen ekstra smag.

Kun fantasien (og køkkenskuffernes indhold) sætter grænser for mulighederne – her er opskriften på vores favoritrub.

Grillpølse med rub

Ingredienser:
1 spsk paprika
2 spsk brun farin
1 spsk løgpulver
1 tsk spidskommen
1 tsk oregano (tørret eller friske finthakkede blade)
1/4 tsk sort peber
evt. lidt salt

4-6 grillpølser (vælg blandt alle HØJERs guldvinder-grillpølser)
Olie til at pensle med

Fremgangsmåde:

Bland alle krydderierne godt sammen.

Pensl grillpølserne med lidt olie. Drys rub på pølserne og fordel det jævnt.

Grill pølserne ved indirekte varme/jævn varme og vend pølserne jævnligt.

Tip

Har du rub til overs, kan du også bruge den til andet kød eller grøntsager som fx søde kartofler, majskolber, tomater eller squash.

Vind guld til grillen

Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu