En grillpølse i svøb

Når du vikler grillpølsen ind i bacon og krydderurter, giver det en ekstra smagfuld oplevelse.

Her er en variation til sommerens grillaftener.

Grillpølse svøbt i bacon

Ingredienser:
Grillpølser (vælg blandt alle HØJERs guldvinder-grillpølser)
Bacon i skiver
Krydderurter fx rosmarin og oregano

Fremgangsmåde:
Vikl en skive bacon om hver pølse.

Stik stilke af krydderurter ned mellem bacon og pølse.

Grill pølserne. Stik små kviste rosmarin i pølserne og servér.

Tip

Prøv også at tilsætte tørret frugt som fx dadler. Vikl bacon om pølsen og mindre stykker dadel. Det giver en skøn sødlig smag til den salte pølse.

Vind guld til grillen

Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.

Seneste tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
En hotdog er altid sagen! Her kommer en version med sommerstemning.
Syltede rødløg er verdens nemmeste tilbehør – og passer altid godt til en grillet pølse.
11 guldmedaljer og en af sølv til 12 grillpølser fra Højer Pølser
Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu