Med sydamerikanske vibes danser denne chimichurri-urtedip lige ind på vores grillmenu.
Med rødder i Argentina
Chimichurri er en frisk urtedip, der menes at stamme fra Argentina. I dag serveres den friske urtedip til kød og grillretter over hele verdenen.
Den er nem at lave og passer perfekt til vores chorizogriller eller til en af de andre guldvinder-grillpølser. Prøv selv!

Chimichurri
Ingredienser:
To håndfulde blandede krydderurter (persille, oregano, koriander og hvad du ellers har)
½ rødløg
1 fed hvidløg
1 dl olivenolie
2 spsk æblecidereddike
½ tsk salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Skyl krydderurterne. Hak urter, løg og hvidløg groft. Kom i en blender sammen med olie og eddike, og blend til du har en grov konsistens. Smag til med salt og peber.
Servér som dip til grillpølser og anden grillmad.
Tip
Du kan også bruge chimichurri i sandwich eller på bruschetta.
Vind guld til grillen
Deltag i vores sommergrill-konkurrence senest 2. juli og vind en kasse med guld fra HØJER – klik her.