Kan du vælge?

De mange gode charcuteriprodukter fra HØJER er skabt gennem fire generationer. Grundopskrifterne i mange af vores produkter stammer fra 1897, og vi har ikke rettet så meget som et komma i dem. Vi har dog ikke stået stille, men har uden stop arbejdet med vores nøje udvalgte krydderiblandinger og andre smagsgivende råvarer som fx fransk cognac, rødvin og god peber fra Indiens Malabarkyst.

Den røde tråd gennem sortimentet er højt kødindhold, udsøgte råvarer og ikke mindst den gode smag. Vi kalder det originalt slagterhåndværk. Hovedparten af vores produkter er produceret uden gluten, æg, laktose og farvestoffer – se altid den tekniske etiket (på bagsiden af produktet).

Se hele sortimentet nedenfor.

Pålægspølser

Alt hvad godt brød og lækkert tilbehør drømmer om

Middags- & grillpølser

Perfekte til panden, grillen og hele familien

Snack & tapas

Til hyggestunder og festlige anledninger

Paté, postejer & krydderfedt

Alt det lækre, der kan smøres på brød

Skinke & røgvarer

Klassikerne lige fra de gamle røgeovne …

Økologi

Skabt af de bedste økologiske råvarer

Nyheder

Prøv noget nyt – det gør vi hele tiden!

Tips & nyheder

Urtedippen chimichurri er en nem og skøn dip til en grillpølse. Få opskriften her.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Fyr op under smagen på din sennep med dette lille trick.
Brug forårets ramsløg i en pesto. Få den enkle opskrift her.
Baba ganoush – eksotisk aubergine-dip smager skønt til grillpølsen.
Sæt pølsen på spyd! Sådan kan du også spise en grillpølse.
Svøb pølsen i bacon og pynt den med krydderurter. Velbekomme!
Vandmelonens sødme passer godt til den salte grillpølse.
Verdensklasse pølser kan li’ dip – her er tre forslag.
En rub giver ekstra smag. Vi giver dig opskriften.
Menu