Kan du vælge?

De mange gode charcuteriprodukter fra HØJER er skabt gennem fire generationer. Grundopskrifterne i mange af vores produkter stammer fra 1897, og vi har ikke rettet så meget som et komma i dem. Vi har dog ikke stået stille, men har uden stop arbejdet med vores nøje udvalgte krydderiblandinger og andre smagsgivende råvarer som fx fransk cognac, rødvin og god peber fra Indiens Malabarkyst.

Den røde tråd gennem sortimentet er højt kødindhold, udsøgte råvarer og ikke mindst den gode smag. Vi kalder det originalt slagterhåndværk. Alle produkter er produceret uden gluten, æg, laktose og farvestoffer.

Se hele sortimentet nedenfor.

Pålægspølser

Alt hvad godt brød og lækkert tilbehør drømmer om

Middags- & grillpølser

Perfekte til panden, grillen og hele familien

Snack & tapas

Til hyggestunder og festlige anledninger

Paté, postejer & krydderfedt

Alt det lækre, der kan smøres på brød

Skinke & røgvarer

Klassikerne lige fra de gamle røgeovne …

Økologi

Skabt af de bedste økologiske råvarer

Nyheder

Prøv noget nyt – det gør vi hele tiden!

Tips & nyheder

Et væld af smukke smags- og naturoplevelser venter dig i Højer
Er du påskeklar? Få HØJERs bedste idéer til et indbydende påskebord.
Medaljeregn ved FødevareDanmarks fagkonkurrence – igen.
Slib kniven og få HØJERs bedste tips til servering af pølser.
Hvordan griller man en pølse og bevarer dens saft og kraft? Få HØJERs tips.
Medisterpølse? Sådan steger du den til perfektion.
Hvad er den perfekte sennep til en pølse? Tja, det kommer helt an på pølsen,…
HØJER gjorde rent bord ved den internationale konkurrence ’Confrerie des Chevaliers’ i Holland.
Menu