Røget hamburgerryg u/ ben
Røget hamburgerryg er røget på gammeldags maner over nordisk bøgeflis, der giver god smag og karakterstik.
Serveringsforslag: Den kan koges under låg til 75 grader eller skæres i tynde skiver, paneret i rasp og steges på pande ved svag varme. Hertil serverres årstidens grøntsager, salat og flødekartofler.
GLUTEN & LAKTOSEFRI
Bacon
Er fremstillet af pænt tilrette skåret og magre flæsk, der er let saltet i en krydderlage og derefter gyldent røget over nordisk bøgeflis. Det er en dansk delikatesse, som kan skæres i skiver og steges eller koges i ca. 60 min til den er mør.
GLUTEN & LAKTOSEFRI
Røget spæk
Røget spæk er håndsaltet, røget over nordisk bøgeflis og er velegnet til æbleflæsk og vildt, for at give en pikant smag.
GLUTEN & LAKTOSEFRI
Røget skinke (Bayonne)
Er kryddersaltet og varmrøget over nordisk bøgeflis. Den kan serveres såvel kogt som paneret i tynde skiver og nydes med flødekartofler, grøn salat eller årtidens grøntsager.
GLUTEN & LAKTOSEFRI
Hamborg rullepølse
Hamburg rullepølsen er en mager og let røget rullepølser, der er farseret og krydret med dekorative urter. Den velsmagende sammensætning af urter tilfører noget "nyt" til madpakken og frokostbordet, og er særdels velegenet til groft brød.
GLUTEN & LAKTOSEFRI
Partyskinke.
Forkogt party skinke er en dejlig skinke, speciel saltet og let bøgerøget. Skinken er kogt og kan serveres kold som pålæg i skiver til frokost, på pizza, omelet m.v. eller som varm med tomatsauce og frisk pasta, grønt salat og groft brød. Prøv også med en sur-sød dipsauce og kogte ris.
GLUTEN & LAKTOSEFRI