Spegepølser, rullepølser og andre pølser. I vores sortiment finder du både de klassiske spegepølser lavet med præcis samme opskrift som i 1897, og de spegepølser vi har smagt til efter tidens trends.
Vi har naturligvis også en god gammeldags rullepølse, men også en variant, der er let røget. Du finder også en røget mørbrad, der smager vidunderligt på rugbrød, samt andre pølser, der vil gøre et hvert frokostbord endnu bedre.
Gå på opdagelse blandt vores mange spegepølser og andre pålægspølser:
Sønderjysk spegepølse, enebærrøget og smagt til med ægte Jamaica rom
Hvidløgsspegepølse med en fin balanceret hvidløgssmag
Kartoffelspegepølse – naturligvis med kogte, pillede kartofler
Landspegepølse med pikante krydderier og ægte fransk cognac
Skinkespegepølse – enebærrøget
Marskland spegepølser af hhv. hjorte-, okse- og lammekød. Dyrene har græsset året rundt i den saltholdige havluft på de vidstrakte græsmarker i marsken.
Sønderjysk salami med sønderjysk håndværk og en smule hvidløg
Løgpølse, næsten smørbar og med smag af skalotteløg
Teepølse, smørbar og smagt til med rom
Leverpølse, af finthakket griselever, -kød og -spæk
Landleverpølse, grovhakket og med smag af krydderurter
Skinkepølse, mild og afrundet med hvidløg, rød peber og gule sennepskorn
Jagtpølse, tysk specialitet smagt til med muskatblomme og hvidløg
Gartnerpølse, farspølse med krydderier fra gartnerens urtehave
Højer kødpølse, mild fransk kødpølse af finthakket flæske- og oksekød
Guldsardel – ‘Sønderjyllands nationale leverpølse’, skærefast og mild
Guld leverpølse, mild, skærefast og hele familiens favorit
Flaskespegepølse 1897 med caribisk rom, Østens guldkrydderier og gule sennepskorn. Langtidsmodnet i vores gamle stenovne.
Rullepølse med peber med smagen af ‘rigtig’ rullepølse
Let røget rullepølse med mild røgsmag
Rullepølse med ramsløg af flæsk og med delikat hvidløgspeber
Røget mørbrad, tørsaltet og koldrøget