Pølserne fra HØJER har et højt kødindhold og god smag, og kan sagtens spille hovedrollen på en tallerken. Vi har naturligvis bandlyst alt, der minder om farve- og fyldstoffer i vores pølser.
Må vi fx anbefale de klassiske kålpølser (som ikke indeholder kål, men som blev spist sammen med kål) til brunchtallerkenen? Eller vores ristepølser og wienerpølser til en hotdog? Eller vores sønderjyske ringridere med den kraftigt krydrede smag til middagen året rundt?
Der er en HØJER pølse til enhver lejlighed:
Ringridere, oprindeligt spist ved ringridningen i Sønderjylland, nu nydt i Danmark
Ristepølser med mild, let røget smag og masser af kød
Wienerpølser, let røget pølse efter original tysk opskrift
Kålpølser, smagfuld pølse forkogt pølse (skal kun varmes)
Frankfurter med cheddarost og rød peber med god, røget smag
Frankfurter med ramsløg og urter, let røget og med delikat urtesmag
Skinkegriller med hvidløg, en grillpølse af grisekød og skinkekød
Frankfurter jæger, forkogt pølse med krydret smag af ramsløg
Frankfurter Gyros, græsk inspireret med pikant smag af urter, peber og hvidløg
Brunchpølser, grovhakket pølse i perfekt størrelse