Paté, postejer & krydderfedt

Vores patéer er fremstillet af renskåret griselever, -kød og spæk og smagt til med gode råvarer fx ægte fransk cognac og hele hasselnødder. Vores krydderfedt passer særdeles godt med alle vores pølser. Grundopskriften stammer fra 1950erne fra en bondegård i Schweiz, men vi har også krydderfedt, som vi har tilsmagt med tørret æble og løg samt forårsløg.

Her finder du patéer, postejer og krydderfedt – alt hvad du kan smøre på rugbrød:

Peberpaté med velsmagende krydderier bl.a. peberfrugt
Nøddepaté
med hele hasselnødder
Cognacpaté
med nøje udvalgte krydderier og fransk cognac
Hvidløgspaté
med krydderier og finthakket hvidløgsfed
Grovhakket leverpostej
på gammeldags manér med rigtig meget svinelever og -spæk og ingen opbagning
Schweizer krydderfedt
med hele fedtegrever og milde krydderier
Krydderfedt med tørret æble og løg
– passer til alle vores pølser samt ost
Krydderfedt med forårsløg
– traditionel krydderfedt med et krydret twist

Der står HØJER på alle måltider

For os går kvalitet og slagterhåndværk hånd i hånd. Derfor kan du altid invitere HØJER med til bords både til hverdagsfrokosten og festmiddagen. Til sommerens grillstunder og de mørke vinteraftener. Til madpakker og gæstebud. Læs her om alle de gode HØJER produkter.

Nyheder

Prøv noget nyt – det gør vi hele tiden!

Økologi

Skabt af de bedste økologiske råvarer

Menu