Pålægspølser

Sønderjysk spegepølse

Sønderjysk spegepølse er fremstillet efter vores originale opskrift fra 1897, såkaldt "Braunschweiger Mettwurst". Det høje kødindhold i spegepølsen er kendetegnet for den gode smag og kvalitet. Den består af fint sorteret skinkekød og oksekød tilsmagt med ægte Jamaica rom. Den sønderjyske spegepølse er enebærrøget. En rigtig klassiker af højeste kvalitet. Populær for hele familien til både frokost, madpakke og det gode pølsebord.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Sønderjysk Salami

Sønderjysk Salami er fremstillet efter godt sønderjysk håndværk. Det udvalgte grisekød og oksekød tilsat en god krydderiblanding med en smule hvidløg, fremhæver den gode kødsmag. Her går tradition og håndværk i hånd. Den er meget populær. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Sønderjysk Hvidløgsspegepølse

En helt fantastisk præmie spegepølse fremstillet af de fineste råvarer, med en opskrift fra 1897.

En god krydderiblanding med hvidløgsfed og ægte fransk cognac, der giver den en fin afrundet og fyldig smag og er røget og modnet i gamle stenovne. Utrolig populær hos både børn og voksne. Ideel til frokost og det gode pølsebord.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Kartoffelspegepølse

En fantastisk smagsfuld mager spegepølse fremstillet af udsøgt skinkekød og oksekød med moden smag, derefter røget i de gamle stenovne.

Kvaliteten er høj og smagen er mild. Nydes af hele familien. Helt uovertruffen smag og velegnet til madpakken – Børn og voksne elsker den.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Landspegepølse

Denne spegepølse er oprindelig et østrigsk produkt, som lige fra gammel tid altid har hørt med til et godt frokostbord. Pølsen er fremstillet af fint sorteret skinke- og oksekød samt vor egen pikante krydderiblanding. Den ægte franske cognac fremhæver perfekt den gode smag.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

Skinkespegepølse

En meget mager spegepølse specialitet, fremstillet af det fineste skinkeinderlår og skært filet. Enebærrøget i de gamle stenovne.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Løgpølse

Denne bløde løgpølse er fremstillet af grisekød samt vor egne krydderier. Skalotteløg er den dominerende smag. Det er en rigtig specialitet ! Løgpølsen skal bredes på brødet og smager herligt med friske løgringe. Løgpølsen er velegnet til skolemadpakken.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Marskland Hjortespegepølse

Hjortespegepølsen er fremstillet af hjorte, som året rundt, nyder det frodige græs på de vidtstrakte græsmarker i marsken. Sammen med den saltholdige havluft er dette med til at give hjortespegepølsen den helt unikke smag af kompromisløs kvalitet.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Marskland Lammespegepølse

Lammespegepølsen er fremstillet af lam, som året rundt, nyder det frodige græs på de vidtstrakte græsmarker i marsken. Sammen med den saltholdige havluft er dette med til at give lammespegepølsen den helt unikke smag af kompromisløs kvalitet.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Teepølse

Teepølse er en helt speciel delikatesse. Denne smørbare pølse er fremstillet af udsøgt svine- og oksekød samt vores egen unikke krydderiblanding, muskatblomme og rom. Teepølsen smager skønt på groft rugbrød - en specialitet der glæder hele familien. Både til frokost og madpakken

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Leverpølse ( Finthakket ) 

Finthakket leverpølse er fremstillet af finthakket svinelever, grisekød og spæk og sammen med de anvendte krydderier giver det en ekstra god smag. Leverpølsen er god til både rugbrød eller franskbrød.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Landleverpølse ( Grovhakket )

En specialitet af de bedste – Præmieret med mange guldmedaljer for både smag og kvalitet. Den består af rigtig grovhakket svinelever, grisekød og spæk samt vor egen specielle krydderiblanding, hvor vi navnlig har lagt vægt på forskellige krydderurter. Perfekt til Brunch på et lækkert rundstykke, til frokostbordet og madpakken eller til den gode natmad efter festen. Hele familiens favorit.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Rullepølse med peber

En utrolig velsmagende og lækker rullepølse, fremstillet på rigtig gammeldags maner af de bedste og mest magre flæsk, hvilket giver dette produkt den helt ""rigtige"" smag af en god gammeldags rullepølse af god kvalitet. Rullepølsen kan eventuelt krydres ekstra med peber og løg. En selvfølge til frokostbordet, madpakken eller natmaden.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Let røget rullepølse

Let røget rullepølse er fremstillet af de mest magre slag. Den milde bøgerøg samt de afstemte krydderier giver den let røget rullepølse en særlig delikat smag. Den røget rullepølse kan eventuelt krydres ekstra med sennep og peber.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Rullepølse m/Ramsløg

Rullepølse med ramsløg er en utrolig velsmagende og lækker rullepølse, fremstillet på gammeldags maner af de bedste og mest magre stykker flæsk. Den delikate krydderi sammensætning af ramsløg og hvidløgspeber tilfører noget "nyt" til madpakken og frokostbordet og er særdeles velegnet til groft brød.       

 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Skinkepølse

I vores brede sortiement af kødpølser du Skinkepølse. Den er fremstillet af håndskåret, magert skinkekød og tilsat udsøgte krydderier såsom hvidløg, rød peber og gule sennepskorn. Den har mildt krydret og afrundet smag, der appellerer til alle aldre og er et sikkert hit på såvel madpakken som frokostbordet. Det lave fedtindhold på under 10% fortæller desuden, at der er tale om en mager pølse. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Jagtpølse

I vores brede sortiment af kødpølser finder du Jagtpølse - også kaldet "Kejser Jagdwurst". Den er en tysk specialitet, fremstillet af groft hakket kvalitetskød og tilsat vores specielle krydderiblanding med ægte muskatblomme og hvidløg. Den smager fortræffeligt på såvel groft som lyst brød: Prøv den på boller eller i en grov sandwich med frisk salat, tomat, agruk og rød peberfrugt - men husk - skal den være ekstra god, så krydres den med lidt sennep.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Gartnerpølse

I vores brede sortiment af kødpølser finder du Gartnerpølse. Det er en pikant farspølse, fremstillet af grisekød og tilsat krydderier fra gartnerens urtehave, der giver en frisk og mild smag. De milde krydderier gør den børnevenlig og den er derfor velegnet til deres madpakker, hvor sammensætningen af krydderie og frisk skåret rød paprika giver et dekorativt  udtryk. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

 

Højer kødpølse (Lyoner)

Lyonerpølsen er en fransk kødpølse fremstillet af finthakket flæske- og oksekød. Pikant og mild i smagen, derfor er denne pølse meget velegnet til skolemadpakken.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Røget mørbrad

Vi udvælger de største svinemørbrad, de bliver tørsaltet og koldrøget. Smager vidunderligt i tykke skiver direkte på rugbrød eller som let frokost med røræg og purløg - husk at krydre med lidt groft peber :-) 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Guldsardel

Denne helt unikke Sardel bliver kaldt "Sønderjyllands nationale leverpølse". Skærefast og mild i smagen og så blød at den nærmest smelter på tungen og er populær af både store og små. Fremstillet af god frisk svinelever. God på friskt rugbrød eller franskbrød. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Guld leverpølse ca. 500 gr. familie køb

Guldleverpølsen er elsket af hele familien - store som små. Den er fremstillet af frisk svinelever og magert svinekød, der giver en dejlig, mild smag og skærefaste konsistens. Smager fortræffeligt på frisk rugbrød eller fransbrød pyntet med agurkeskiver og/eller rød peberfrugt.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

 

Flaskespegepølse 1897

Flaske spegepølse 1897 bygger på slagter Müllers grundrecuptur fra 1897. Gennem 4 generationer af slagterhåndværk er der kræset for netop denne opskrift, der blandt andet byder på caribisk rom, et udvalg af østens guldkrydderier og europæiske, gule sennepskorn. Den er fremstillet af fint sorteret grise- og oksekød, og langtidsmodnet i vor gamle stenovne. Populær blandt hele familien og smager fantastisk på såvel groft som lyst brød. Ideel som firma- og værtindegave.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI