Kvalitet og smag siden 1897

4. generationseksperter

HØJERs produkter bygger på originale sønderjyske traditioner og knowhow, der er givet i arv gennem fire generationer.

De fleste af vores produkter laver vi ud fra den samme grundopskrift som vores oldeforældre brugte i 1897. Faktisk har vi ikke rettet så meget som et komma. Traditionen har lært os aldrig at vælge den nemme genvej, hvis der er en anden vej til mere smag og højere kvalitet. Den eneste direkte vej for os går i lige linje tilbage til de gode slagterdyder i 1897.

Vi kalder det Originalt Slagterhåndværk.

Det begyndte i 1897

Mange pølser er gået gennem røgeovnen siden Andreas Christian Müller i 1897 åbnede sin slagterforretning i den lille sønderjyske by Højer.

Slagterhåndværket blev givet videre, og i dag står Jan og Gerd som fjerde generation i spidsen for familievirksomheden. Undervejs er gode idéer omsat til nye produkter og altid med Originalt Slagterhåndværk for øje. I dag er HØJER leverandør til hele Danmarks måltider og madpakker.

Sådan har det været i 125 år!

Vores filosofi om kvalitet

Siden 1897 har vores produkter haft et højt indhold af kød, og udelukkende frisk kød.

Når det kommer til smagsgivende ingredienser, går vi heller ikke på kompromis. Vi bruger naturligvis kogte pillede kartofler i vores kartoffelspegepølse. Lige som vi tyr til ægte fransk cognac, caribisk rom, hele hasselnødder og sort peber fra den indiske Malabarkyst for blot at nævne nogle af de andre valg, vi har truffet.

Det hele bidrager nemlig til den gode, autentiske smag, der har kendetegnet HØJER gennem 125 år.

Kvaliteten der høster medaljer

Når man gør sig umage, kan det smages. HØJERs produkter har gennem årene behaget dommeres smagløg i ind- og udland, når vores mange produkter er blevet bedømt til fagkonkurrencer og på messer. Det er blevet til over 300 præmier og medaljer gennem årene.

Vil du se de mange medaljer og trofæer, kan du lægge vejen forbi Højer, hvor de pryder væggene i vores flotte butik.

Butik og café

50 meter fra den oprindelige slagterforretning fra 1897 ligger vores nuværende butik og café. Kom og oplev den originale sønderjyske smag: Butikken frister med masser af smagsprøver, og du kan købe alt med fra vores brede sortiment. Eller tag en pause og nyd et landgangsbrød eller tapastallerken i den hyggelige café, hvor du også kan se alle vores mange medaljer.

Webshop på vej

Vi er i fuld gang med at udvikle vores nye webshop, og du kan allerede se, hvad der kommer på hylderne.

Vi har samlet forskellige charcuterikasser med hver sit tema og fyldt dem med et godt udvalg af vores produkter.

Der er både kasser til de festlige dage med mange mennesker og til alle årets hverdage. Alle kasser er fyldt med vores lækre delikatesser til enhver smag og anledning.

HØJER er altid med til bords

Gennem fire generationer har vi med originalt slagterhåndværk skabt lækre kvalitetsprodukter med masser af smag til både hverdagsfrokosten og festmiddagen. Til sommerens grillstunder og de mørke vinteraftener. Til madpakker og gæstebud. Til tapas og gryderetter. HØJER kan det hele!

Økologi

Skabt af de bedste økologiske råvarer

Nyheder

Prøv noget nyt – det gør vi hele tiden!

Menu