Økologi

Øko Chorizo med Jalapenos

Gammeldags håndværk, udsøgte økologiske krydderier med et strejf af det fjerne østen kan smages igennem på denne chorizo.  De `hemmelige` krydderier blandinger sætter deres præg på smagsretningen, og giver en sublim oplevelse. I små skiver til et godt glas vin eller prøv dem stegt i forskellige pasta retter.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Øko Okse spegepølse

En mild økologisk okse spegepølse med god krydderi aroma der fremhæver oksekødets sødme. Den delikate smag som den helt milde bøgerøg også giver gør denne klassiker velegnet til både store og små.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Øko Hvidløg spegepølse

En velsmagende økologisk Hvidløg spegepølse fremstillet efter gode hæderkronede håndværker traditioner, i en kvalitet der ikke fås bedre andre steder. Spegepølsen er ekstra tørret, modnet og krydret med gode formalede hvidløgs fed.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Øko Fennikel spegepølse 

En god tørret økologisk spegepølse efter klassisk og velkendt opskrift med den spændende smag af fennikel. Den spændende smags retning af `mild lakrids` giver pølsen mange andre anvendelses muligheder, som f.eks indbagt i boller, i små tern på kiks osv.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Øko Ramsløg & Krydderurt´s spegepølse

En tørret og ekstra modnet økologisk spegepølse med den velkendte og aromatiske ramsløg. Vores økologiske opskrift krydret med en spændende kombination af ramsløg og urter er en rigtig god smagsgiver der også fremhæver den gode kød aroma.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Øko Chilli spegepølse 

En meget populær tørret spegepølse med den velkendte og fantastiske smag af chili. Chili pølsen er et af de trofaste produkter når der bages pizza, - til Tapas bordet eller som skiver på et dejligt stykke baguette.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Øko Sønderjysk spegepølse 

En mild økologisk spegepølse der tiltaler hele familien, udvalgt grisekød, en god økologisk peber note som fremhæver den klassiske danske spegepølse smag.

Ekstra modnet og tørret samt mild røget over nordisk bøgeflis.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI