Højer Pølser vinder guld for sønderjyske specialiteter

Oprettet d.

Endnu en gang er der medaljeregn over Højer Pølser. Denne gang ved den internationale fagkonkurrence i Stuttgart, Süffa, hvor alle virksomhedens indsendte produkter blev udmærket – og især de sønderjyske specialvarer faldt i dommernes smag.

 

Fagkonkurrencen Süffa afholdes af de tyske håndværksmestres landsforening i Baden-Württemberg. Og det betyder ekstra meget for Jan Müller fra Højer Pølser, når de anerkendende bemærkninger og guldmedaljer uddeles af udenlandske fagfolk:

 

- Det fortæller jo, at vores produkter og især de originale sønderjyske specialiteter har et højt fagligt niveau – også set med de udenlandske håndværksmestres øjne. Derfor er det en stor ære at tage så mange medaljer med hjem fra Stuttgart, siger han.

 

Tre gange guld til Sønderjylland

Højer Pølser havde tilmeldt 10 forskellige produkter, der alle fik tildelt medalje og rosende ord. Tre af produkterne vandt guld: Ægte Sønderjysk Kålpølser, Højer Guldsardel og Øko Grill Pølser.

 

- Pølserne har altid været kernen i vores forretning, og vi lægger utroligt stor vægt på, at vores håndværk og kvaliteten af produkterne følges ad. Kålpølserne er egentlig en efterårsspecialitet, der er blevet en helårssucces, som også er populær på grillen. Og Guldsardel er jo Sønderjyllands nationale leverpølse og en fast klassiker i mange madpakker – derfor vi har også selv udnævnt den til et guld-produkt, smiler Jan Müller.

 

Også guldmedaljen til den økologiske grillpølse vækker glæde i Højer.

 

- Økologisk pølsemageri er udfordrende, fordi det kræver lidt ekstra at få et vellykket og smagfuldt produkt. Men vi satser rigtigt meget på økologi og oplever stor interesse for produkterne, så det er selvfølgelig dejligt, at de også falder i fagfolks smag, siger Jan Müller.

 

Det er langt fra første gang, at Højer Pølser hædres med internationale medaljer. Faktisk har de sønderjyske pølsemagere gennem tiden fået mere end 300 nationale og internationale medaljer – senest i foråret 2017 hvor Højer Pølser i den hollandske konkurrence ’Confrerie des Chavaliers’ fik tildelt en Europokal for det højeste samlede pointtal.

 

For yderligere information, kontakt venligst Højer Pølser, Jan Müller på telefon 74782231 eller e-mail: jm@hoejerpoelser.dk. Se også www.hoejerpoelser.dk

 

FAKTA OM Højer Pølser

Højer Pølser blev grundlagt i 1897 af familien Müller, og lige siden er pølsemagerhåndværket gået i arv fra generation til generation. I dag er det de to brødre, Gerd og Jan, der sammen med familien og dygtige medarbejdere sørger for at føre de håndværksmæssige traditioner videre. De har videreudviklet pølsemagerhåndværket og sat deres præg på det, så de i dag kan tilbyde pølser og  pålægsvarer i en kvalitet, man næppe finder magen til. Hos Højer Pølser sætter man en ære i, at pølser og specialiteter er lavet ordentligt.

 

                                                                                                                                                                                                                                                        ( Pressemeddelelse, den 18. oktober 2017 )