Økologi i Fakta

Oprettet d.

 Denne lækre økologiske serie kan netop nu købes i COOP/FAKTA:Økologisk Spegepølse ( Den klassiske - Mild og God ):
Er en ægte klassiker, som alle kan lide. Med den faste konsistens og afstemte danske spegepølsesmag med hints af knust peber og ingefær er den velegnet til flütes, sandwich og som snack eller topping. 

Okse Spegepølse ( Den magre - med fyldig smag ):
Er fremstillet af 100% magert oksekød. Med mild peber, god aroma og fast konsistens er den delikat og smagfuld. Perfekt til dig som kan lide den traditionelle spegepølsesmag.

Økologisk Kødpølse ( Favoritten - med mild smag ):
Fremstilet af det bedste finthakkede økologiske kød er denne kødpølse med de franske aner og den milde og pikante smag et hit blandt store og små. Perfekt til madpakken i lige den størrelse skiver, som du kan lide.

Økologisk Salami ( Chili - På den milde måde ):
En økologisk fyldig og fast dansk salami med kant. Fremstillet af de bedste råvarer og med en mild smag af chilli og tomat. Perfekt som den er på frokostbordet eller på en pizza. For dig som vil have en anderledes og stærkere smagsoplevelse.

Økologisk Salami ( Hvidløg - med strejf af Cognac ):
Denne økologiske salami indeholder kun de bedste råvarer, som sammen med fransk cognac, rosmarin og hvidløg giver en lækker smagsoplevelse. Den har fast konsistens og er røget og modnet i gamle stenovne. For dig der kan lide den mere pikante smag.