Middagspølser

 

Grillpølser - Ringridere 5 & 8 stk pakninger.

Ringriderpølse er betegnelsen for en pølse der spises ved ringridningen i Sønderjylland.

I dag bliver den med glæde spist i hele Danmark og til alle lejligheder.

På grund af det store kødindhold og vor egen specielle krydderiblanding, er ringriderpølsen kraftig og rigtig god i smagen. Pølsen er velegnet til grill eller pandestegning

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI.

 

Ristepølser

En utrolig lækker frokostpølse. Den milde og let røgede smag gør Ristepølsen helt perfekt til den lette frokost eller en fransk hotdog – med masser af kød. Med det høje kødindhold er pølsen ideel til det nemme aftensmåltid serveret med årstidens grønsager.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Wienerpølser

Utrolig populær Wienerpølse med den "helt rigtige smag" - nemlig smagen af masser af kød. Her kan man lave en hotdog der virkelig smager af noget, stege den på panden eller grillet med årtidens tilbehør - eller bare spise den lige fra pakken/madpakken. Absolut en af børnenes farviritter.

Denne velsmagende pølse er let røget over nordisk bøgetræ og er fremstillet efter original tysk opskrift med masser af svinekød.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Ægte Sønderjyske Kålpølser 4 & 8 stk pakninger

Kålpølsens oprindelse kommer fra tiden hvor man høstede kål og hvortil man manglede en god og kraftig pølse med masser af smag. Kålpølsen indeholder ikke kål men er velegnet til forskellige slags kål. Tidligere producerede man kun kålpølsen i den kolde tid – i dag sælger vi denne fantastiske pølse hele året. Den er forkogt,skal derfor kun varmes i gryde, grilles eller steges på pande. Også en super pølse til brunch - i skiver ristet på pande og med æggestand

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI.

 

Frankfurter Cheddar Ost & Rød Peber

Lækker frankfurter med ekstra smag. Røget over nordisk bøgeflis.

Velegnet til grill, pande eller gryde. 

 

UDEN GLUTEN

 

 

Frankfurter Ramsløg & Urter

Klassiske farnkfurter tilsat delikate krydderurter. Røget over nordisk bøgeflis.

Velegnet til grill, pande eller gryde. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

 

 

Skinke-griller med hvidløg 4 stk.

En fantastisk grillpølse fremstillet af magert svinekød med indlæg af skinkekød fremstillet efter gode håndværksmæssige traditioner. Tilsat gourmetkrydderi og derefter let røget. Pølsen er velegnet til både grill og pandestegning.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Frankfurter Jæger 5 stk.

Jægergriller er en pølse fremstillet af håndsorteret svinekød og tilsat vor egen specielle krydderiblanding, tilsat dejlig ramsløg. Pølsen er forkogt, - kan spises grillet eller stegt på pande

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI.

 

Frankfurter Gyros 5 stk.

Gyros-griller er en utrolig lækker grillpølse. Det er en græsk inspireret specialitet, hvor navnligt den pikante smag af urter, lidt peber, og en note af hvidløg kroner smagsløgene. Den har en fast konsistens og er velegnet til grill eller pande.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Brunch pølser original

En fantastisk grovhakket brunchpølse i helt perfekt størrelse. Den er velsmagende, små grovhakkede brunchpølser smager helt forrygende til både engelsk morgenmad med ”scrambled eggs” og toast, til den populære brunch eller som en lækker lille middagspølse med tilbehør alt efter årstiden.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI