Julekonkurrence: 125 års jubilæum – dét vil vi fejre med dig

Kom i julestemning med HØJER

Siden 1897 og gennem fire generationer har HØJER siddet med ved julebordet: Ristede sønderjyske ringridere og lune kålpølser, skiver af sønderjysk salami på rugbrød og krydret peberpaté. For ikke at nævne vores juleklassikere som medisterpølse og røget mørbrad.

I 125 år har den røde tråd været solidt slagterhåndværk og højt kødindhold.

Dét skal fejres!

Vi udlodder fem flotte jubilæumskasser fyldt med et udvalg af vores juleklassikere og andet godt til julebordet.

Deltag i konkurrencen


  Sådan deltager du

  Fortæl os senest den 11. december, hvordan dit julebord ser ud.  Skriv fx hvem der sidder med til bords, og hvad du har på bordet. Du kan finde inspiration til HØJERs juleklassikere nederst på siden.

  Vinderne får direkte besked 13/12/2022

  Konkurrencebetingelser
  Du deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar via formularen her på siden. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

  Deltagelse er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter den 11. december 2022, og vi trækker vinderne ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget korrekt jf. konkurrenceteksten. Vi kontakter vinderne direkte, og vi skriver det også på vores Facebookside. Hvis vinderne ikke svarer inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at finde andre vindere.

  Om præmien
  Der er fem præmier, der hver består af en HØJER jubilæumskasse med blandede produkter.
  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

  Hvem kan deltage?
  Du skal være fyldt 18 år senest i december 2022 for at kunne deltage. Ansatte hos Højer Pølser kan ikke deltage i konkurrencen.

  Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan skrives til mail: mail@hoejerpoelser.dk

  Julen smager bare bedre med HØJER!

  Vi har brugt 125 år på at perfektionere vores sortiment af spegepølser, rullepølser, skinker, patéer, postejer, krydderfedt og andre gode ting til julebordet.

  Se hele vores sortiment, inkl. juleklassikerne her.

  Menu