Sommergrill-konkurrence

Vind en kasse guldvindere fra HØJER

Guldvindere til grillen siden 1897

Siden 1897 og gennem fire generationer har vi leveret prisvindende grillpølser, middagspølser, spegepølser, patéer og andre velsmagende charcuterivarer til danskernes grillaftener, frokost- og tapasborde. (Ja, vi lavede faktisk tapas, før det hed tapas her på vores breddegrader!)

Det vil vi gerne dele med dig.

Vi udlodder derfor fem flotte kasser fyldt med en masse af guldvindende HØJER produkter!

Deltag i konkurrencen


  Sådan deltager du

  Giv os senest den 2. juli, dit bedste grilltips med HØJERs guldvindende grillpølser til din sommeraften. Det kan være en måde at krydre på, en lækker dip eller lækkert tilbehør til verdens bedste grillpølser. Du kan klikke videre nederst på siden finde inspiration i alle vores produkter.

  Vinderne får direkte besked 04/07/2023

  Konkurrencebetingelser
  Du deltager i konkurrencen ved at skrive dit bedste grilltip via formularen her på siden. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

  Deltagelse er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter den 2. juli 2023, og vi trækker vinderne ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget korrekt jf. konkurrenceteksten. Vi kontakter vinderne direkte, og vi skriver det også på vores Facebookside. Hvis vinderne ikke svarer inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at finde andre vindere.

  Om præmien
  Der er fem præmier, der hver består af en HØJER jubilæumskasse med blandede grill- og middagspølser, pålægspølser, patéer, postejer og krydderfedt.
  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

  Hvem kan deltage?
  Du skal være fyldt 18 år senest i juli 2023 for at kunne deltage. Ansatte hos Højer Pølser kan ikke deltage i konkurrencen.

  Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan skrives til mail: butik@hoejerpoelser.dk

  Grillmiddagen på nyt niveau

  Få tips til at tage vores guldvindende grill- og middagspølser til nye højder – klik her.

  Kender du alle HØJERs charcuterivarer?

  Vi har brugt 125 år på at perfektionere vores sortiment, og i dag kan du finde et hav af forskellige spegepølser, patéer og krydderfedt. Men også grillpølser, snackpølser og skinker – meget er økologisk, laktosefri, glutenfri og nitritfri.

  Se hele vores sortiment her.

  Menu