Vi har leveret hverdagens velsmag i 125 år – dét skal fejres

Vind og pimp din madpakke!

Siden 1897 og gennem fire generationer har HØJER været synonymt med solidt slagterhåndværk og højt kødindhold. Tænk bare på hvor mange madpakker, der gennem årene har nydt godt af vores velsmagende spegepølser og andet godt fra HØJER.

Det skal fejres!

Vi udlodder fem flotte jubilæumskasser fyldt med et udvalg af vores dejlige delikatesser og pålæg til familiens madpakker eller weekendens familiefrokoster.

Deltag i konkurrencen


  Sådan deltager du

  Fortæl os senest den 23. oktober, hvilken spegepølse, paté eller andet produkt fra HØJER, du allerhelst vil bruge i madpakken. (Du kan se hele vores sortiment nederst på siden).

  Vinderne får direkte besked 25/10/2022

  Konkurrencebetingelser
  Du deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar via formularen her på siden. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

  Deltagelse er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter den 23. oktober 2022, og vi trækker vinderne ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget korrekt jf. konkurrenceteksten. Vi kontakter vinderne direkte, og vi skriver det også på vores Facebookside. Hvis vinderne ikke svarer inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at finde andre vindere.

  Om præmien
  Der er fem præmier, der hver består af en HØJER jubilæumskasse med HØJER produkter. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

  Hvem kan deltage?
  Du skal være fyldt 18 år senest i oktober 2022 for at kunne deltage. Ansatte hos Højer Pølser kan ikke deltage i konkurrencen.

  Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan skrives til mail: butik@hoejerpoelser.dk

  Alle madpakker smager bedre med HØJER!

  Vi har brugt 125 år på at perfektionere vores sortiment af spegepølser, rullepølser, patéer, postejer, krydderfedt og andre gode ting til madpakken.

  Se hele vores sortiment her.

  Menu