Velsmagende grillpølser i 125 år: Vind en jubilæums-grillkasse

Vind og grill!

Siden 1897 og gennem fire generationer har HØJER været synonymt med solidt slagterhåndværk og højt kødindhold. Det skal fejres!

Vi udlodder fem flotte jubilæumskasser fyldt med pølser og andet godt til sommerens grillaftener – og én af dem kan havne hos DIG!

Deltag i konkurrencen  Sådan deltager du

  Fortæl os senest den 3. juli, hvilke HØJER grillpølser, du glæder dig allermest til at grille (Du kan se alle vores grillpølser nederst på siden).

  Vinderne får direkte besked 05/07/2022

  Konkurrencebetingelser
  Du deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar via formularen her på siden. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

  Deltagelse er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter den 3. juli 2022, og vi trækker vinderne ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget korrekt jf. konkurrenceteksten. Vi kontakter vinderne direkte, og vi skriver det også på vores Facebookside. Hvis vinderne ikke svarer inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at finde andre vindere.

  Om præmien
  Der er fem præmier, der hver består af en HØJER jubilæumskasse med blandede grillpølser.
  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

  Hvem kan deltage?
  Du skal være fyldt 18 år senest i juli 2022 for at kunne deltage. Ansatte hos Højer Pølser kan ikke deltage i konkurrencen.

  Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan skrives til mail: butik@hoejerpoelser.dk

  Ingen grillaften uden go’e pølser – hos HØJER har vi mange slags!

  Der skal nemlig altid være en pølse. Vi har brugt 125 år på at perfektionere vores sortiment, og i dag kan du finde et hav af forskellige pølser.

  Se alle vores grillpølser her.

  Menu