Butik & café

De bedste tider er måltider

Vores hyggelige café ligger i det gamle pølsemageri lige over for Højer Kirke ved den gamle brostensgade. Vi serverer bl.a. landgangsbrød, sandwiches med hjemmelavet tunmousse/hønse- eller skinkesalat, minipølsebord og indbydende tapastallerkener.

Uanset om du kommer med den store sult eller blot er til en lille snack, er du velkommen.

Sammen om nydelsen

Skal du have gæster, står vi også klar med et godt tilbud til både store og mindre arrangementer. Vi kan fx tilbyde flotte pølseborde, smørrebrød og ’pålægskager’, sandwich, tapas samt grillpølser og kød med lækre salater – og meget mere.

Fortæl os, hvad du kunne tænke dig, så finder vi menuen til dig. Altid med udgangspunkt i de bedste råvarer og ikke mindst vores egne HØJER-produkter.

Glæd andre med god smag

Vores butik frister altid med smagsprøver af vores mange lækre specialiteter. Hos os kan du nemlig smage, før du køber.

Mangler du en god gaveidé? Kig ind og lad os sammensætte lige den gavekurv, som du ønsker. Udover vores egne velsmagende specialiteter er det også muligt at lægge kaffe, te, chokolade, saft og meget andet godt i gavekurvene.

Sort sol og slagterhåndværk

Med rødder i den sønderjyske marsk, finder du naturligvis den gode, originale smag af Sønderjylland i vores butik og café.

På butikkens vægge hænger billeder, der fortæller vores historie, siden de første pølser blev langet over disken i 1897. Gennem årene har vi modtaget flere end 300 priser for vores gode produkter. Alle disse medaljer og trofæer er også en del var HØJERs historie – og er udstillet i butikken.

Her finder du vores butik & café

Højer Pølser A/S
Søndergade 1
6280 Højer

Tlf.: +45 7478 9592
butik@hoejerpoelser.dk

Åbningstider

Man-fredag: 09.00 – 17.00

Lørdage: 09.00 – 12.00

Søndag: Lukket

Menu