Skinke og røgvarer

Røget hamburgerryg u/ ben 

Røget hamburgerryg er røget på gammeldags maner over nordisk bøgeflis, der giver god smag og karakterstik. 

Serveringsforslag: Den kan koges under låg til 75 grader eller skæres i tynde skiver, paneret i rasp og steges på pande ved svag varme. Hertil serverres årstidens grøntsager, salat og flødekartofler.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

 

Bacon

Er fremstillet af pænt tilrette skåret og magre flæsk, der er let saltet i en krydderlage og derefter gyldent røget over nordisk bøgeflis. Det er en dansk delikatesse, som kan skæres i skiver og steges eller koges i ca. 60 min til den er mør.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Røget spæk

Røget spæk er håndsaltet, røget over nordisk bøgeflis og er velegnet til æbleflæsk og vildt, for at give en pikant smag.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

Røget skinke (Bayonne)

Er kryddersaltet og varmrøget over nordisk bøgeflis. Den kan serveres såvel kogt som paneret i tynde skiver og nydes med flødekartofler, grøn salat eller årtidens grøntsager. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Hamborg rullepølse

Hamburg rullepølsen er en mager og let røget rullepølser, der er farseret og krydret med dekorative urter. Den velsmagende sammensætning af urter tilfører noget "nyt" til madpakken og frokostbordet, og er særdels velegenet til groft brød.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Partyskinke.

Forkogt party skinke  er en dejlig skinke, speciel saltet og let bøgerøget. Skinken er kogt og kan serveres kold som pålæg i skiver til frokost, på pizza, omelet m.v. eller som varm med tomatsauce og frisk pasta, grønt salat og groft brød. Prøv også med en sur-sød dipsauce og kogte ris.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Kogt hamburgerryg

Kogt Hamburgerryg er en dejlig sønderjysk hamburgerryg, med god smag. Den kogte hamburgerryg er let røget over nordisk bøge smuld. Kan serveres med årstidens grøntsager, grønt salat samt flødekartofler. Eller skær den i tynde skiver og brug den som pålæg.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI