Skinke og røgvarer

Røget hamburgerryg u/ ben 1/3

Her får du en hamburgerryg som i gamle dage. Smager af kød. Koges i posen, så saften bliver i kødet.

Røget Hamburgerryg fra Højer Pølser er en dejlig sønderjysk hamburgerryg, med god smag som er røget over nordisk bøge smuld. Serveres med årstidens grøntsager, grøn salat samt flødekartofler.

 

Højer bacon

Bacon fra Højer Pølser er fremstillet af de mest magre og kødfyldte stykker flæsk, hvor benene er taget ud. Højer Bacon er let saltet i en krydderlage, derefter tørret og røget over bøgetræ. Højer Bacon er en dansk delikatesse, som kan skæres i skiver og steges eller koges i ca. 60 min til den er mør.

 

Røget spæk

Højer Pølsers røget spæk er velegnet til æbleflæsk eller til vildt for at give det en pikant smag.

 

 

Røget skinke (Bayonne)

Røget skinke (Bayonneskinke) er en dejlig skinke fremstillet på rigtig gammeldags manér. Røget skinke fra Højer nydes med flødekartofler, grøntsalat eller årstidens grøntsager.

 

Hamborg rullepølse

En rigtig velsmagende delikatesse.

Højers Hamborg rullepølse er en mager let røget rullepølse, som er faseret og krydret med dejlige dekorative urter. Serveres på et godt stykke rugbrød eller frisk franskbrød.

 

Partyskinke.

Forkogt party skinke fra Højer Pølser. Dette er en dejlig skinke, speciel saltet og let bøgerøget. Skinken er kogt og kan serveres kold som pålæg i skiver til frokost, på pizza, omelet m.v. eller som varm med tomatsauce og frisk pasta, grøntsalat og groft brød. Prøv også med en sur-sød dipsauce og kogte ris.

 

Kogt hamburgerryg

Kogt Hamburgerryg fra Højer Pølser er en dejlig sønderjysk hamburgerryg, med god smag. Den kogte hamburgerryg er let røget over nordisk bøge smuld. Kan serveres med årstidens grøntsager, grønt salat samt flødekartofler. Eller skær den i tynde skiver og brug den som pålæg.