En pølse skal serveres med følelse

- For det bliver den endnu bedre af
 
Serveringen af en Højer Pølse er en vigtig del af nydelsen. Brug gerne en skarp kniv og et solidt skærebræt, når du skærer din Højer Pølse i skiver. De flotteste skiver får du ved at skære pølsen med et let tryk. Kniven skal føres med let hånd og nærmest selv gøre arbejdet. Øvelse gør mester...
 

Tips og tricks

- Leverpølser
Hvad leverpølser angår, så anbefaler vi, at du skærer skiverne med tarm. På den måde bevarer pølsen sit indbydende udseende, og du undgår at skulle grave i produktet.

- Brød og schweizer krydderfedt
Vil du give dig selv og dine gæster en god smagsoplevelse, bør du servere friskbagt brød, schweizer krydderfedt og lidt grønt til vores pølser, da det fremhæver og komplimenterer den gode smag. 

- Middagspølser
En kogt eller stegt pølse er noget store som små middagsgæster sætter pris på, og især når kvaliteten er i top! Vores middagspølser har et højt indhold af kød og får derved en fast og lækker konsistens, som giver et indbydende knæk. Den bedste måde at tilberede middagspølser på er at anbringe dem i en gryde med koldt vand. Når vandet simrer, skal gryden tages af og pølserne stilles til hvile i et par minutter. Pølserne opnår den optimale konsistens og smag herved, prøv selv…