Paté, postejer og krydderfedt

Peber paté

Peber paté er fremstillet af renskåret svinelever, grisekød og spæk, og tilsat velsmagende krydderier, bl.a. peberfrugt. Vi anbefaler den til både lyst & groft brød, gerne toppet med skiver af syltede hvidløg, rødede crudité, ærtespirer og strimler af rødløg

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

Nødde paté

Nødde paté er fremstillet af renskåret svinelever, grisekød og spæk, og hele hasselnødder. Den er velegnet til både groft og lyst brød, hvor den toppes med ristet bacon, tynder skiver æbke, ristede hasselnøddekerner og et grønt drys.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

.

 

 

Cognac paté

Cognac Paté er fremstillet af renskåret svinelever, grisekød og spæk, og tilsat velsmagende krydderier, og fransk cognac. Den er velegnet til al salgs brød - God til madpakken, frokostbordet og tapas. Anrettes gerne med ristede svampe, fintsnittet grønkål, sky i tern, syltede tyttebær og et drys persillie.  

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

Hvidløg paté

Hvidløg paté er fremstillet af renskåret svinelever, grisekød og spæk, og tilsat velsmagende krydderier og skåret hvidløgfed. Den dejlige, milde smag er velegnet til madpakken, frokostbordet og tapas, hvor den gør det godt til både lyst og groft brød. Den er særdeles god til højtbelagt smørrebrød, toppet med skiver af syltede hvidløg, rødbede cruditë, ærtespirer og strimler af rødløg.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

Grovhakket Leverpostej

Indeholder rigtig meget svinelever og spæk, uden opbagning. En rigtig gammeldags "hjemmelavet" leverpostej. 

 

Schweizer krydderfedt.

Opskriften på schweizer krydderfedt går tilbage til 50´erne og stammer fra en bondegård i Schweiz. 

Sammensætningen og fremstillingsmetoden er helt speciel. De hele fedtegrever og milde krydderier, giver en lækker smag. Den kan anvendes og er særdeles god til samtlige af vore pølser. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

Krydderfedt m/ æble og løg

Grundopskriften på krydderfedt går tilbage til 50´erne og stammer fra en bondegård i Schweiz. 

Sammensætningen og fremstillingsmetoden er helt speciel. Denne krydderfedt er krydret med tørret æble og løg, der giver en særdeles god smag sammen med alle vore pølser samt oste.

 

LAKTOSEFRI

 

Krydderfedt m/ forårsløg

Grundopskriften på krydderfedt går tilbage til 50´erne og stammer fra en bondegård i Schweiz. 

Sammensætningen og fremstillingsmetoden er helt speciel. Denne krydderfedt er krydret med dejlige forårsløg og er særdeles velegnet til frokost- og osteborde. 

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI