Paté, postejer og krydderfedt

Peber paté

Lækker paté med peberfrugt smager bare super godt på groft brød.

 

 

Nødde paté

Lækker paté med nødder. Smager super på grøft brød.

 

 

Cognac paté

Cognac Paté fra Højer Pølser er fremstillet af renskåret svinelever, grisekød og spæk, og velsmagende krydderier bl.a. cognac. Højer Pølsers Cognac Paté er velegnet i skriver til flütes, frisk grønt salat og rødvin, eller blot på et stykke groft rugbrød.

 

Hvidløg paté

Lækker paté tilsat hvidløg. Velegnet på flûtes eller franskbrød.

Grovhakket paté med hele skivede hvidløg som giver en afrundet behagelig aroma.

 

Grovhakket leverpostej

Højer Pølsers grovhakket leverpostej er en rigtig gammeldags hjemmelavet leverpostej.[nbsp]Den grovhakkede leverpostej fra Højer smager fortræffeligt på rugbrød, pyntet med lidt agurk, ristet bacon eller champignon.

 

Schweizer krydderfedt.

Opskriften på Højer Pølsers Schweizer Krydderfedt stammer fra 50'erne fra en bondegård i Schweiz. Sammensætningen og fremstillingsmetoden er helt speciel. Lækker smag med sprøde fedtegrever. Schweizer krydderfedt burde anvendes til samtlige af vore pølser.

 

Krydderfedt m/ æble og løg

En krydderfedt i særklasse krydret med tørret æble og løg.

Absolut top smag på en fedt til al slags brød og tilbehør til pølse - ost osv.

 

Krydderfedt m/ forårsløg

En krydderfedt i særklasse krydret med dejlige forårsløg.