Nyheder

 

Frankfurter med Vadehavs ost og Havsalt

En fantastisk grill / pandepølse af magert grovhakket svinekød med Vesterhavs ost med salt krystaller der er fremstillet efter gode håndværksmæssige traditioner. Tilsat gourmetkrydderier og derefter let røget. Pølsen er velegnet til både grill og pandestegning. De nøje udvalgte specialiteter udmærker denne pølse til en grillpølse i særklasse. Kanon pølse til både Tapas/Brunch og på grillen.

 

UDEN GLUTEN

 

 

Frankfurter med Karl Johan svampe

Meget lækker frankfurter med rigtig umami smag der kommer fra svampe. Masser af forskellige svampe gør den anderledes end den traditionelle frankfurter. Her kan man lave en hotdog der virkelig smager af noget, stege den eller grille den serveret med årstidens tilbehør. Kan også spises kold direkte fra pakken. Denne velsmagende pølse er fremstillet efter original sydlandsk opskrift med gode håndværker traditioner.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

 

Frankfurter med Sweet Potato

En moderne udgave af vor klassiske velsmagende frankfurter. Denne specielle udgave, er en kreation fra vores håndværkere i pølsemageriet, med de populære søde røde kartofler der giver en karakterisk mild smag og sammen med den typiske frankfurter aroma gør det den yderst velegnet til både grille og pande. Denne frankfurter er smagsmæssigt helt i top samtidigt med, at vi har reduceret fedtindholdet.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI

 

 

Okse Grillpølse med Cheese BBQ

En spændende oksegrillpølse med BBQ krydderier og en lækker cheddarost. En god smagsoplevelse. Pølsen er en frankfurter type og let røget over bøgeflis. Velegnet til både grill og pandestegning. Det nøje afstemte kød og osteindhold gør denne pølse til en grillpølse i særklasse. Serveres f.eks med en god salat og lidt brød.

 

UDEN GLUTEN

 

 

 

Gourmet Griller med Skinke

En fantastisk grill / pandepølse af magert grovhakket svinekød efter gode håndværksmæssige traditioner. Tilsat gourmetkrydderi og pikant bøgerøget. Pølsen er velegnet til både grille og pandestegning. Det højekødindhold gør denne pølse til en grillpølse i særklasse.

 

GLUTEN & LAKTOSEFRI