Hos Højer Pølser er vi specielt gode til én ting: At fremstille kvalitetsprodukter!

 

- Det synes vi ikke, der er noget speget i.

I det sydvestligste hjørne af Danmark ligger byen Højer. En by der først og fremmest er kendt for sin sluse, men ligeså for at være hjemsted for Højer Pølser. På Søndergade 1 har vi drevet familievirksomhed siden 1897. Varetagelsen af Højer Pølser er gået fra generation til generation, og en ting som ikke har ændret sig undervejs, er vores filosofi – Vi bruger hovedsagligt kød fra dyr, der græsser på fladt dansk marskland. Hvorfor?  Fordi vi har erfaret, at pølser og pålægsvarer herved opnår kvalitet og smag i særklasse!

 

- Håndværksmæssige traditioner.

I dag er vi to brødre, Gerd og Jan, som i tæt samarbejde med familie og gode trofaste medarbejder sørger for at føre de håndværksmæssige traditioner videre. Vi har videreudviklet pølsemagerhåndværket og sat vores præg derpå, således at vi i dag kan tilbyde pølser og pålægsvarer i kvalitet, du næppe finder magen til.

- Smagen er vores kendemærke.

Vores udvalg omfatter en række sønderjyske specialiteter samt fransk- og italiensk inspirerede hvidløgspølser med cognac. Fælles for dem alle er den helt unikke smag, som har været vores kendemærke siden 1897. Uden at røbe for meget, er bl.a. vores høje kødindhold og lave fedtprocent en del af hemmeligheden bag den karakterfulde smag – Læs mere i afsnittet ”Pølsesnak”.